Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de website, waardoor nog niet ons volledige assortiment beschikbaar is en mogelijk de verkeerde informatie kan worden getoond. Onze excuses voor het ongemak!

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Menu
MEER Klantenservice

Product was successfully added to your shopping cart.

Verzendmethodes

Afhalen

Besteld u een product in onze webshop, en wilt u het product meteen in uw handen hebben? Kies dan voor afhalen!
Mits het product voorradig is, kunt u het product direct afhalen. Reserveert u via de webshop, dan zetten wij het product meteen klaar voor u. Uiteraard zitten hier geen kosten aan verbonden.

Verzenden

Wilt u uw bestelde producten bij u op de deurmat bezorgd hebben? Kies dan voor verzenden met PostNL. Voor bestellingen onder de 100,00 euro zijn de verzendkosten 7,95 euro. Bestellingen boven de 100,00 euro worden gratis door ons verzonden.

Producten worden over het algemeen binnen 2 tot 3 werkdagen bij u thuis geleverd. Vanaf het moment van verzending is uw product over het algemeen binnen 24 uur bij u thuis.

Wij sturen u het Track & Trace nummer zodat u uw bestelling tot aan de deur kunt volgen.

Wilt u het product sneller in huis? Bel ons voor de actuele levertijd op 0174-441303. Indien het product voorradig is, is het mogelijk uw product sneller in huis te hebben.

Dezelfde dag in huis

Wilt u uw product dezelfde dag nog in huis? Dat kan! Bestel uw producten in de webshop en kies voor afhalen. Neem vervolgens contact met ons op via de email of telefoon, en wij bezorgen uw producten tussen 17:00 en 19:00 uur bij u thuis.